FAQ

Der er gratis adgang til Horsens Middelalderfestival.

Ja, du må gerne medbringe din egen mad og drikke, men der er også masser af mulighed for at smage lækre middelalderlige retter og et krus saft eller øl.
Hvis I medbringer eget mad og drikke så hjælp os med at sortere jeres affald i de korrekte skraldespande.

Ja, det er tilladt at have hund med på festivalpladsen, men den skal holdes i snor. Vi beder jer også være opmærksomme på, at der er rigtigt mange mennesker og dyr på festivalen. Der er derfor mange lyde, lugte og andre ting, der kan være overvældende for en hund.

Info følger

Ja, hvis du har brug for handicap-parkering, kan du finde pladser på Fussingsvej ved hovedindgangen til festivalområdet og FÆNGSLET.

Ja, der er en hæveautomat på pladsen.

Mangler du et sted at sove efter en begivenhedsrig dag på Horsens Middelalderfestival?
Se mere under OVERNATNING

Hvis du har glemt eller mistet noget under Horsens Middelalderfestival, kan du tage kontakt til Kultur og Eventafdelingen i Horsens Kommune på +45 76 29 23 00 eller kultur@horsens.dk.

Er du på gåben?

Du kan gå fra Horsens Banegård til FÆNGSLET på 15-20 minutter.
Der er ca. 1,5 km.
Du kan gå fra gågaden (Søndergade/Bytorv Horsens) til FÆNGSLET på ca. 20 minutter.
Der er knap 2 km.

 


Kommer du i bus?
Du kan tage bybus nr. 9 fra Horsens Trafikterminal (Banegården) eller midtbyen og til Priorsløkkevej lige nord for festivalområdet.
Under festivalen vil der køre ekstra busser på ruten. Du kan finde den aktuelle køreplan for bybus nr. 9 på Midttrafiks hjemmeside.

 


Kommer du i bil?
Find vej til FÆNGSLET og læs om parkering på festivalen

Nogle af Middelalderfestivalens stier er belagt med grus, og her kan det være svært at køre en kørestol eller en barnevogn. 

 

Vi har derfor sørget for, at der også er stier uden flis, hvor netop barnevogne, kørestolsbrugere og gangbesværede har bedre mulighed for at komme rundt.

 

Du kan se vores kort over stier uden flis, samt hvor kørestolsbrugere har bedst udkig over ridderarenaen her: KORT FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE