Middelalder-formiddag for byens institutioner

Middelalderformiddag er for alle daginstitutioner i Horsens og foregår fredag d. 25. august klokken 9-13 

Fredag den 25. august klokken 9-13 holder vi på vanlig vis børneområdet åbent for byens yngste børn.

Her er I velkomne til at gå en tur forbi og se på dyr, lege med middelalderligt legetøj, høre historier og spise en medbragt madpakke. Der er borde og bænke, hvor der er mulighed for, at I kan nyde jeres madpakker – dog bedes I være opmærksomme på at efterlade bordene pæne og ryddelige, da pladsen åbner for alle gæster senere på dagen.

Institutionsformiddagen er gratis og kræver ikke tilmelding. I år vil der ovenikøbet være en gratis kop æblemost hos Skjaldekroen til de børn, der trænger.

Det kan I opleve:

Hele dagen kan du møde Ridder Smith og altså kæmpe mod en rigtig ridder.

Du kan også besøge de irske ulvehunde i deres lejr eller se Børnebondegårdens søde dyr.

I år kan du også se de flotte rovfugle til institutionsformiddagen.

Husk:

Hjælp os med at passe på jer. Vi gør alt, hvad vi kan for at passe godt på jer, når I besøger pladsen, så derfor beder vi jer respektere, at det udelukkende er i børneområdet Buen, institutionsformiddagen foregår. Vi ved, det er spændende at gå rundt på hele området og se de sidste ting blive bygget op, og selvom vi har begrænset adgang for biler i tidsrummet, så vil der stadig være tunge køretøjer, der bygger op. Tunge køretøjer som ikke er hensigtsmæssige sammen med børn. Så hjælp os med at passe på jer ved at holde jer i børneområdet samt have et skarpt øje på børnenes færden.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål om at være frivillig, er du velkommen til at kontakte programchef Tine Nørgård på tino@horsens.dk