Tarp Bryggeri

Tarp Bryggeri er et lille familieejet bryggeri, hvor familien gennem generationer har tradition for brygning af bl.a. vine og mjød. Alle råvarer udvælges med omhu, og hver enkelt produktion overvåges og prøvesmages for at sikre kvaliteten. Bryggeriet har gennem en lang årrække vundet guld-, sølv- og bronzemedaljer til konkurrencer, og bryggeriet laver rigtig mange forskellige slags mjød. Her fremstilles mjød helt i tråd med de gamle skikke. Bryggeriet bruger udelukkende den bedste danske honning og kun de bedste råvarer. Mjøden fremstilles desuden over åben ild, som i de gode gamle dage, og frugtsaft, urter eller bær tilsættes mjøden for at opnå det allerbedste resultat. Mjød er lettest sammenlignelig med vin eller dessertvin, fordi mjød brygges på samme måde som vin, men blot med honning i stedet for druer. Man kan faktisk godt kalde en mjød fra Tarp Bryggeri for en rigtig hedvin.

150 150 suadm_je