logotype

23. - 24. august 2019

Fængslet
Fussingsvej 8
8700 Horsens

I 2019 åbner vi portene til Horsens Middelalderfestival den 23.-24. august

Markedsfolk, håndværkere, riddere, musikere, gøglere og andet godtfolk samledes endnu engang til byens middelalderfestival på FÆNGSLET i Horsens.

Tilmeld dig som frivillig

Nu kan du tilmelde dig som frivillig!! Hvis du melder dig som frivillig på Horsens Middelalderfestival bliver du en del af et ret fantastisk fællesskab, der får sommerens festival til at blive helt fantastisk. Som middelalderfrivillig er der mange forskellige muligheder for at hjælpe til både før, under og efter festivalen, så der er helt sikkert også noget for dig. Du kan fx hjælpe med at dele programmer ud, stå i infoboden, være guide for optrædende grupper eller hjælpe med mere praktiske opgaver. Læs mere og tilmeld dig på www.middelalderfestival.dk/frivillig/

Byens middelalderfestival skifter navn

Horsens’ største festival, Europæisk Middelalderfestival skal nu bære byens navn og hedder frem over Horsens Middelalderfestival.

Det begyndte med et middelaldermarked i anledningen af Horsens’ 550 års købstadsjubilæum og blev i 1995 til en officiel festival. Få havde regnet med at Middelalderfestivalen ville udvikle sig til en stor og landskendt festival – ja en af de største middelalderfestivaler i Nordeuropa.

Byens festival

Alle årene har festivalen haft det officielle navn Europæisk Middelalder Festival, men Middelalderfestivalen er byens’ festival – og uden Horsens ingen Middelalderfestival. Folk identificerer festivalen med Horsens og derfor har arrangøren, Horsens Kommune nu valgt at festivalen også skal bære byens navn. Fremover hedder byens største festival derfor Horsens Middelalderfestival, fortæller Kultur- og event chef Lasse Schuleit og fortsætter:

Vi har store ambitioner med denne festival. Det er vores guldæg, og vi ser mange store potentialer i både at udvikle festivalens indhold, men også at nå ud til endnu flere gæster. Gæster som ikke kun er bosat i og i nærheden af Horsens, men som kommer fra hele Danmark, ja hele Europa faktisk. Horsens har et af landets stærkeste kulturbrands, og selvfølgelig skal festivalen benytte sig af det. Så med dette navneskift, forener vi kræfterne, Horsens Middelalderfestival er det helt rigtige navn til denne vilde og fantastiske festival.

Det nye mere lokale navn betyder ikke, at Horsens Middelalderfestival nedsætter sine ambitioner. Tværtimod. Horsens Middelalderfestival vokser og udvikler år for år. I 2018 nåede festivalen 60.000 besøgende. Og ud over at have et fokus på antallet af publikummer, er der søsat nye tiltag på festivalen, som giver publikum en endnu bedre oplevelse. Folk kender festivalen, men vores ambition er at præsentere folk for noget nyt hvert år. Vi står ikke stille, men har hele tiden øje på nye udviklingsmuligheder. På festivalen d. 23.-24. august 2019 kan publikum glæde sig til et program med et internationalt islæt og optrædende, boder og musikgrupper fra hele Europa. 

Følg os på Instagram på @middelalderfestival

logotype
23. - 24. august 2019

test

billede

overskrift

vert år med til at gøre festivalen til den magiske oplevelse som mange af vores gæster roser.

Som middelalderfrivillig er der mange forskellige muligheder for at hjælpe til både før, under og efter festivalen, så der er helt sikkert også noget for dig. Du kan fx hjælpe med at dele programmer ud, stå i infoboden, være guide for

Det får du ud af at være frivillig

overskrift

Ingen middelalderfestival uden frivillige – så simpelt kan det siges.

Frivillige hjælpere er afgørende for, at en festival som Horsens Middelalderfestival kan eksistere. Hvis du melder dig som frivillig på festivalen bliver du en utrolig vigtig del af holdet, og en del af et ret fantastisk fællesskab, der får det hele til at fungere. Dig og de andre frivillige er hvert år med til at gøre festivalen til den magiske oplevelse som mange af vores gæster roser.

Som middelalderfrivillig er der mange forskellige muligheder for at hjælpe til både før, under og efter festivalen, så der er helt sikkert også noget for dig. Du kan fx hjælpe med at dele programmer ud, stå i infoboden, være guide for optrædende grupper eller hjælpe med mere praktiske opgaver.

Det får du ud af at være frivillig

Tilmelding åbenr snart

Pellentesque pellentesque felis vel accumsan varius. Curabitur mi libero, volutpat ut auctor sit amet, pulvinar eget ligula. Pellentesque ullamcorper consequat elit, eu aliquam diam fringilla vitae. Phasellus nibh nibh, accumsan ut convallis id, commodo placerat orci. Aliquam suscipit lacus varius arcu ullamcorper placerat. Maecenas id pretium mauris. Nunc eu ipsum scelerisque, lacinia metus sit amet, semper urna. Duis et consectetur diam, eu imperdiet nibh. In varius eu lectus quis finibus. Cras rutrum mi blandit velit luctus volutpat. Maecenas aliquam posuere cursus. Pellentesque diam ex, venenatis sed lacus et, vestibulum sodales diam. Fusce suscipit quam sed dui pretium efficitur nec a quam. Mauris metus elit, vehicula non vestibulum sed, aliquet id est. Pellentesque congue tempor metus eget consectetur.

fsdghj