Nyheder

Oplev reformationen i kød og blod på årets middelalderfestival

22. juni 2017

I år markerer Europæisk Middelalderfestival 500-året for reformationen med spændende aktiviteter og oplevelser. Du kan bl.a. opleve en stor professionel teaterforestilling skrevet specielt til dette års festival.

Børneområdet åbner tidligt!

16. august 2016
Børneområdet vil igen i år være åben fra kl. 9.00-13.00 fredag d . 26. auguat for byens institutioner, dagplejere og andre interesserede.

Udlejning af dragter

15. august 2016

De Grønne Spejdere i Horsens står for udlejning af middelalderdragter. Ønsker du brændende at klæde dig i en flot dragt til årets middelalderfestival, kan du leje en dragt via de Grønne Spejderes hjemmeside www.eventspot.dk. Her kan du se billeder af dragterne og endda bestille og betale via hjemmesiden. Der er dragter til alle behov, aldre og størrelser. 

EMF har vokseværk!

12. august 2016

Horsens bymidte skal ikke snydes for middelalder under årets middelalderfestival. Der vil derfor være aktiviteter, boder og koncerter både på Torvet, ved KUBEN og i de to bykirker, Vor Frelsers Kirke og Klosterkirken.

Download program for byen her

Ny middelalderkirke på Europæisk Middelalder Festival

01. juli 2016

Middelalderfestivalen i Horsens skal have sin egen middelalderkirke og derfor skal der bygges et kirkerum på festivalpladsen.

Tilmelding til EMF 2016

15. december 2015

Det er nu muligt at tilmelde sig Europæisk Middelalder Festival 2016 som bodholder eller forening her. Vær med til at gøre festivalen i 2016 til endnu en uforglemmelig oplevelse. Ansøgningsfrist d. 12. februar 2016. 

Det er også muligt at tilmelde sig som frivillig her, hvis du vil være med til at løse de mange opgaver, der skal løses for at få festivalen til at glide.  

Komediehuset på middelalderfestivalen

Oplev Komediehusets ligtog og…begravelsen!

24. august 2015

Instruktion: Thomas Nielsen og Sabrina Koch

Og ”liget” er et rigtigt menneske, der bliver rigtigt begravet for at styrke det dramatiske og spektakulære.

Program for EMF 2015 er klar!

31. juli 2015

Så er programmet til årets festival klar og igen i år vil festivalpladsen ved FÆNGSLET bugne af fantastiske koncerter, shows, lejre, boder, kulinariske oplevelser, børneaktiviteter, håndværkere og meget mere.  


Besøg Fængselsmuseet under Middelalderfestivalen

23. juli 2015
Mens du kan opleve det bedste af middelalderen udenfor, giver Fængselsmuseet det bedste af det bedste indenfor, når museet igen i år tilbyder sine populære rundvisninger både fredag og lørdag. Her vil museets kompetente rundvisere tre gange dagligt give dig et overblik over de vigtigste begivenheder i fængslets historie. Oplev blandt andet fortællingen om den sidste halshugning i Danmark, når rundvisningen går igennem den indre vestre gård, der normalt er lukket for publikum.
Horsens Kulturhistoriske Forening

Kom med til middelalderen

27. maj 2015
Aktivitetsdag for hele familien sammen med Horsens Kulturhistoriske Forening den lørdag den 20. juni.

 Europæisk Middelalder Festival

Kulturafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Kontakt: 
Email: middelalderfestival@horsens.dk, 
Telefon: +45 76292130