layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Program for EMF 2015 er klar!

31. juli 2015

Så er programmet til årets festival klar og igen i år vil festivalpladsen ved FÆNGSLET bugne af fantastiske koncerter, shows, lejre, boder, kulinariske oplevelser, børneaktiviteter, håndværkere og meget mere.  


Som noget nyt kan du i år besøge Warwik i Østermarken og høre om, hvordan barberkirurgen arbejdede med skalpeller, brændejern og igler, når folk skulle kureres for alskens sygdomme. Hvis du er til alternative behandlingsformer kan du opsøge den kloge kone hos Coetus Runa i Vestermarken og blive behandlet med krystaller og sten. Hun kan også se ind i din fremtid med tarokkort og pendulering. 
Børn og voksne kan skyde med bue i Østermarken hos Sagittarii et Mulsum, fægte med Ridder Smith af In Genio og se fægtekampe på kamppladsen i Østermarken.
I borggården hos Chang High gøglerne kan du kaste med knive og købe drageknogler. 

Er du mere til den stille side af middelalderen så slå dig ned i det hyggelige område i Søndermarken og tag en tår mjød eller spis nogle lækre anretninger fra de mange madboder. 

Til musikelskere har vi hele fredag og lørdag musik på 3 scener (Søndermarken, Østermarken og Borggråden) og fredag og lørdag aften vil den fantastiske gruppe Könix spille ridderarenaen op i faklernes skær. 

Sidst men ikke mindst kan du købe smykker, brynjer, lædermasker, buer, pile, skind, sko, dragter og meget mere fra de mange bodholdere, som går op i at vise dig middelalderen på den mest autentiske måde. 

Der er oplevelser for enhver smag så kom og vær med, når det hele går løs fredag d. 28. august kl. 16.00-23.00 og lørdag d. 29. august kl. 10.00- 23.00 på FÆNGSLET. Se programmet her. 
Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,