layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Nyheder

Middelalder i midtbyen

18. august 2017

Igen i år vil KUBEN på Søndergade summe af middelalderstemning som optakt til Europæisk Middelalder Festival på FÆNGSLET.

Trafik-info

17. august 2017

Har du planer om at besøge Europæisk Middelalder Festival i Horsens d. 25.-26. august? Læs med her for at få den bedst mulige trafikale oplevelse.

Programmet til årets middelalderfestival er klar

10. august 2017

Den 25. og 26. august er der Europæisk Middelalder Festival på FÆNGSLET i Horsens for 23. gang. I år er et helt særligt år, da festivalen fejrer, at det er 500 år siden Martin Luther startede reformationen ved at skrive sine berømte 95 teser. Årets reformationstema markeres med flere nye og spændende indslag og aktiviteter for alle aldre, men festivalen byder selvfølgelig også på velkendte indslag som ridderturnering og et væld af musikere, gøglere og bodholdere.  

Oplev reformationen i kød og blod på årets middelalderfestival

22. juni 2017

I år markerer Europæisk Middelalderfestival 500-året for reformationen med spændende aktiviteter og oplevelser. Du kan bl.a. opleve en stor professionel teaterforestilling skrevet specielt til dette års festival.

Børneområdet åbner tidligt!

16. august 2016
Børneområdet vil igen i år være åben fra kl. 9.00-13.00 fredag d . 26. auguat for byens institutioner, dagplejere og andre interesserede.

Udlejning af dragter

15. august 2016

De Grønne Spejdere i Horsens står for udlejning af middelalderdragter. Ønsker du brændende at klæde dig i en flot dragt til årets middelalderfestival, kan du leje en dragt via de Grønne Spejderes hjemmeside www.eventspot.dk. Her kan du se billeder af dragterne og endda bestille og betale via hjemmesiden. Der er dragter til alle behov, aldre og størrelser. 

EMF har vokseværk!

12. august 2016

Horsens bymidte skal ikke snydes for middelalder under årets middelalderfestival. Der vil derfor være aktiviteter, boder og koncerter både på Torvet, ved KUBEN og i de to bykirker, Vor Frelsers Kirke og Klosterkirken.

Download program for byen her

Ny middelalderkirke på Europæisk Middelalder Festival

01. juli 2016

Middelalderfestivalen i Horsens skal have sin egen middelalderkirke og derfor skal der bygges et kirkerum på festivalpladsen.

Tilmelding til EMF 2016

15. december 2015

Det er nu muligt at tilmelde sig Europæisk Middelalder Festival 2016 som bodholder eller forening her. Vær med til at gøre festivalen i 2016 til endnu en uforglemmelig oplevelse. Ansøgningsfrist d. 12. februar 2016. 

Det er også muligt at tilmelde sig som frivillig her, hvis du vil være med til at løse de mange opgaver, der skal løses for at få festivalen til at glide.  

Komediehuset på middelalderfestivalen

Oplev Komediehusets ligtog og…begravelsen!

24. august 2015

Instruktion: Thomas Nielsen og Sabrina Koch

Og ”liget” er et rigtigt menneske, der bliver rigtigt begravet for at styrke det dramatiske og spektakulære.

 

Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kulturafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Kontakt: 
Email: middelalderfestival@horsens.dk, 
Telefon: +45 76292130