Find vej til FÆNGSLET

FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens.

Find vej til FÆNGSLET

Europæisk Middelalder Festival har ca. 50.000 gæster på to dage. Det giver naturligvis en masse trafik af gående og biler. Derfor anbefaler vi, hvis det er muligt, vores gæster at tage cykel, tog eller en bybus (linje 9 kører med ekstra afgange under festivalen. Se køreplan nedenfor).

Parkering
Der er etableret betalingsparkering tæt på festivalområdet på FÆNGSLET skiltet fra Vestergade og Egebjergvej. Vær opmærksom på, at parkeringsområderne tættest på festivalområdet er græsarealer samt, at en del af området er reserveret til deltagere. Der er P-vagter på arealerne tættest på festivalområdet, og vi henstiller til at deres instrukser følges. Det koster 50 kr. at parkere på et af disse områder ved Viborgvej, Priorsløkkevej eller Hede Nielsens Vej/Trappevejen. Der kan betales kontant eller med Mobile Pay på telefonnummer: 3058 5590. 

Der er handicap-parkering på Fussingsvej ved hovedindgangen til festivalområdet og FÆNGSLET.

Cykelparkering og taxakaperpladser findes 100 m fra hovedindgangen på Hede Nielsens Vej. Vi vil gerne opfordre til, at borgerne i Horsens så vidt muligt hopper i sadlen og cykler til festivalområdet, så vi kan mindske trafikgenerne for beboerne i området.

Turistbusser har af/pålæsningsmulighed på Fussingsvej samt parkeringsmuligheder på Godsbanegade. Se her for en kørselsvejledning for turistbusser.

Gåafstande fra
Horsens Banegård – ca. 15-20 minutter. Afstanden er ca. 1,5 km
Søndergade/Bytorv Horsens – ca. 20 minutter. Afstanden er små 2 km 

Bus
Rute nr. 9 kører fra Horsens Trafikterminal (Banegården) og midtbyen til bl.a. Priorsløkkevej lige nord for festivalområdet.
Der er indsat ekstra busser fredag og lørdag på udvalgte tidspunkter, så bussen kører med halvtimes drift fredag og lørdag. Køreplanen for rute 9 under middelalderfestivalen.

 Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,