layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 
Europæisk Middelalder Festival

Arbejdsopgaver

Informationsbod og lign. 
Her skal du hjælpe gæster, der henvender sig med spørgsmål primært om festivalens program og bodholdere. Du skal være godt inde i festivalens program og have overblik over hele festivalens område og alle bodholderne, så du kan hjælpe med at guide gæsterne rundt. Det er vigtigt, at du taler engelsk og gerne tysk.

Programuddeler og scenevagt
Her skal du rundt i festivalområdet med programmer og gadeplaner til publikum og bodholdere, samt sørge for at festivalens programstandere er fyldte. Derudover skal du holde et vågent øje med festivalens musikscener og orientere festivalsekretariatet om fx. forsinkelser i programmet.

P-vagt
Festivalen har afspærret et stort parkeringsområde til pressefolk, festivalens kunstnergrupper og festivalens ansatte. Som p-vagt skal du sørge for at holde god ro og orden på p-pladsen, vise folk med parkeringstilladelse på plads og henvise andre til byens andre parkeringsområder. I stille perioder skal du regne med at blive sat til andre opgaver.

Guide for kunstnergrupper
Som guide skal du sørge for, at din gruppe føler sig hjemme på festivalen. Du skal hjælpe dem med at løse små problemer, oversætte, bære instrumenter, overholde spilletider m.m. Det er vigtigt, at du kan et fremmedsprog (engelsk, tysk, italiensk, tjekkisk etc.).

I år har vi specifikt brug for to guider, der har lyst til at være herold/fortællere for festivalens børneridderturnering. Her skal du guide børnene igennem en turnering og hjælpe gruppen med at oversætte fra tysk til dansk.

Igangsætter ved middelalderlege og andre små aktiviteter
Som igangsætter skal du være om dig og hygge om gæsterne. Du skal opfordre folk til at komme og prøve de store træspil og træheste, og du skal forklare reglerne og evt. selv tage et spil med gæsterne. Fredag og lørdag aften skal spil og træheste bæres ind, og lørdag morgen skal de bæres ud.

Gadeteater-deltager
Som gadeteaterdeltager skal du deltage i små optrin. Det kan være optrin, som Horsens Amatør Teater arrangerer, eller det kan være munke og nonne processioner gennem festivalenområdet. 

Forefaldende opgaver og hjælper ved arenaen
Under festivalen vil der være en række arbejdsopgaver af fysisk karakter, heriblandt udlevering af bålkurve, påfyldning af olie i olielamper, flytning af madrasser mv. Opgaverne er lettere fysisk krævende. Derudover får festivalen brug for folk, der kan hjælpe ved arenaen, når der afvikles ridderturneringer eller kampopvisninger.

 


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,