layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 

Tilmelding til EMF 2018

 

Hvis du gerne vil have en stadeplads, lejr eller bod på Europæisk Middealder Festival skal du klikke på link til tilmeldingsskema længere nede på denne side.

Du skal være opmærksom på, at din bod/lejr skal repræsentere en handelsbod/feltlejr fra middelalderen i perioden 1350-1536. Moderne rekvisitter og materialer samt varer fra vikingetiden er ikke ønsket.

Se vores reglement her inden du tilmelder dig. 

Før du ansøger
Før du ansøger er der nogle informationer du bør have klar, således at ansøgningsprocessen kan forløbe så nemt som muligt:

  • Foreningens/bodholder navn.
  • Kontaktoplysninger.
  • CVR-nr. eller CPR-nr.
  • Oplysninger om telte/boder herunder størrelse og antal (vedhæft gerne tegning af indretningen af jeres plads).
  • Om du vil leje eller låne boder af festivalen.
  • Om du vil have strøm, hvor mange watt I bruger og hvilke elektriske apparater I har.
  • Oplysninger om bål, griller og gas, herunder størrelse og antal.
  • Oplysninger om varer, madvarer, drikkevarer og aktiviteter (Dette inkluderer billeder og kildemateriale).
  • Oplysninger om, om I vil overnatte i boden.
  • Om I bærer eller sælger våben.

Håndværkere
Det er gratis at deltage som håndværker på festivalen på den betingelse, at den primære aktivitet er formidling af håndværk og inddragelse af publikum. Hvis du ønsker at deltage som håndværker, skal du skrive dette i kommentarfeltet i ansøgningsskemaet og du vil blive kontaktet. 

Kunstnegrupper 
Musikere/gøglere/riddergrupper/kunstnere osv. skal kontakte Tine Nørgård på tino@horsens.dk, i stedet for at ansøge gennem denne formular.

Særligt vedr. fødevarer og SKAT
Hvis I ønsker at sælge madvarer fra jeres bod, skal I være særligt opmærksomme på om der er specielle krav fra Fødevarestyrelsen. Vi har udarbejdet et par retningslinjer, men hvis I har yderligere spørgsmål, vil vi gerne henvise til Fødevarestyrelsen Vest, kontrolafdeling Vejle på tlf. 7227 6900. 

Bodholderne skal være opmærksomme på om, der er krav fra SKAT om momsregistrering. Det er bodholderens ansvar at overholde reglerne. Festivalen vil gerne gøre opmærksom på, at SKAT har mulighed for at lukke jeres bod, hvis de kommer på besøg til festivalen, og I ikke kan vise tilstrækkelig dokumentation. I kan finde mere information på www.skat.dk eller ved at ringe til SKAT på tlf. 7222 1818.

Ansøgningsformular

Vi beder dig udfylde felterne så præcist som muligt, da oplysningerne bruges til indretning af festivalpladsen, samt til program og bodholderfolder.

Skemaet skal være udfyldt og sendt senest d. 31. marts 2018. Dem der udfylder skemaet efter denne dato kommer på en venteliste. I midten af maj vil du høre fra os ang. din deltagelse på festivalen.  

Har du spørgsmål så kontakt Anders Kramer.

 


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kultur og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Email: middelalderfestival@horsens.dk,