layoutelementlayoutelement
Europæisk Middelalder Festival 
Europæisk Middelalder Festival

Aktør på Europæisk Middelalder Festival

Tilmeldingen til EMF 2018 åbner i starten af januar 2018. Deadline er starten af februar. 

Hvis du gerne vil have en stadeplads, lejr eller bod på Europæisk Middealder Festival skal du klikke på tilmelding i menuen til venstre (åbner i januar). Du skal være opmærksom på, at din bod/lejr skal repræsentere en handelsbod/feltlejr fra middelalderen i perioden 1350-1536. Moderne rekvisitter og materialer samt varer fra vikingetiden er ikke tilladt på festivalen.

Se vores reglement her inden du tilmelder dig. 

Her kan du se hvad det koster at deltage på festivalen. OBS: der er kommet en prisstigning på stadeplads for madboder uden bevilling. Det koster nu 3000 kr. 

Håndværkere
Det er gratis at deltage som håndværker på festivalen på den betingelse, at den primære aktivitet er formidling af håndværk og inddragelse af publikum. Man vil blive placeret i Håndværkerområdet i Vestermarken. Hvis du ønsker at deltage som håndværker, skal du skrive dette i kommentarfeltet i ansøgningsskemaet og du vil blive kontaktet. 

Kunstnegrupper skal kontakte Tine Nørgård på tino@horsens.dk

I menuen til venstre kan du ligeledes læse om andre regler for deltagelse og sikkerhed på festivalen. 

Særligt vedr. fødevarer og SKAT
Hvis I ønsker at sælge madvarer fra jeres bod, skal I være særligt opmærksomme på om der er specielle krav fra Fødevarestyrelsen. Vi har udarbejdet et par retningslinjer, men hvis I har yderligere spørgsmål, vil vi gerne henvise til Fødevarestyrelsen Vest, kontrolafdeling Vejle på tlf. 7227 6900.
Husk at vedhæfte opskrifter, hvis I ønsker at sælge mad.

Bodholderne skal være opmærksomme på om, der er krav fra SKAT om momsregistrering. Det er bodholderens ansvar at overholde reglerne. Festivalen vil gerne gøre opmærksom på, at SKAT har mulighed for at lukke jeres bod, hvis de kommer på besøg til festivalen, og I ikke kan vise tilstrækkelig dokumentation. I kan finde mere information på www.skat.dk eller ved at ringe til SKAT på tlf. 7222 1818.

Indholdsansvarlig Iben Høgh Grøftehauge, middelalderfestival@horsens.dk  


Horsens Kommunes byvåben

Europæisk Middelalder Festival

Kulturafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Kontakt: 
Email: middelalderfestival@horsens.dk, 
Telefon: +45 76292130