Europæisk Middelalder Festival 2017 

Planlægningen af Europæisk Middelalder Festival er i fuld gang, og vi glæder os til endnu en gang at klæde FÆNGSLET i Horsens i sine flotte middelalderklæder den 25.-26. august.

I 2017 åbner vi dørene for Europæisk Middelalder Festival for 23. gang. Markedsfolk, håndværkere, riddere, musikere, gøglere og andet godtfolk samles endnu engang ved byens marked og skaber en helt fantastisk, autentisk og speciel middelalderstemning. 

I år markerer festivalen 500-året for Reformationen og der vil i den anledning være mange spændende aktiviteter, foredrag, musik og ikke mindst en professionelteaterforestilling om Luther og Reformationen. Forestillingen hedder Reformationen i Kød og Blod (Blade fra Luthers Bog). Se mere her: 

Der er gratis entré til festivalen.Europæisk Middelalder Festival

Kulturafdelingen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Kontakt: 
Email: middelalderfestival@horsens.dk, 
Telefon: +45 76292130